Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş, Öz-Büro-İş, Öz-Güvenlik-İş ve Öz sağlık-İş sendikalarına üye oldu.

Iğdır’daki kamu hastanelerinde çalışan işçiler, Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş, Öz-Büro-İş, Öz-Güvenlik-İş ve Öz sağlık-İş sendikalarına üye oldu. Açıklamada bulunan Hizmet-İş Sendikası Iğdır Temsilcisi Zeki Abaş, Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı 4 sendika temsilciliği olarak yaptıkları çalışmalarda üye sayılarının yaklaşık 987’i bulduğunu söyledi. Abaş, “Görev istenmez verilir mantığı ile bu görevi üstlendi

Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş, Öz-Büro-İş, Öz-Güvenlik-İş ve Öz sağlık-İş sendikalarına üye oldu.
  • 28 Eylül 2015, Pazartesi 0:56

Iğdır’da şahsım ve Öz Büro- İş Temsilcisi Halis Sisko ile birlikte örgütlendik. Kurumlarda çalışan taşeronu ayırmadan geniş kapsamlı bir örgütlenme anlayışı yalnızca Hizmet-İş ve Öz Büro-İş değil Hak-İş örgütlenmesi yapılması konusunda Iğdır’daki tüm sendikalar bizimdir, diyerek çalışma başlattık” dedi.

Yürüttükleri bu çalışma ile Iğdır’da büyük bir ailenin temelini atmış olduklarını dile getiren Öz Büro- İş Temsilcisi Halis Sisko ise, “Daha düne kadar Iğdır’da üyemiz yokken, hamd olsun üye sayımız bine doğru ilerlemektedir. Iğdır’da, özellikle Kamu Hastaneleri Birliği çatısı altında sendikasız işçi yok. Buna vesile olmuş olmanın mutluluğu bize verilecek tüm makamların üzerindedir. Her zaman dediğim gibi evine ekmek götürme mücadelesi veren işçi kardeşlerim, senin çocuklarının geleceği bizim mücadelemizin gücüne bağlı olduğu için biz bir an bile mücadeleye ara vermiyoruz. Bu kapsamda; bize güvenen, destekleyen, mücadelede emeği geçen herkesi kutluyoruz. Emek ve hak mücadelemiz için yaptığımız çağrıya kulak veren, yanımızda olan üye arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah mücadelemizde emeği geçenlerin hepsinden razı olsun” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık