HAK-İŞ BAĞLI ÖZ- İŞ SENDİKASI YİNE SAHTE BELGE YAPTI

 HAK-İŞ BAĞLI ÖZ- İŞ SENDİKASI YİNE SAHTE BELGE  YAPTI
  • 11 Mart 2015, Çarşamba 20:48

Ne Sendikaymış Sahte Yetki Belgesi Yayınladılar

HAK-İŞ bağlı Öz-İş Sendikası Başka Sendika Yetkili Olmasına Rağmen Toplu İş Sözleşmesini Bölmek Amacıyla Sahte Yetki Belgesi Yayınladı.

Öz-İş Sendikası Başka sendika yetkili olmasına rağmen toplu iş sözleşmesini bölmek amacıyla sahte yetki belgesi yayınladı. İskide yetkili sendikanın direncini kırmak ve baskı kurmak amacıyla sahte yetki belgesi yayınlaması özel güvenlik sektöründe üyelerde güvensiz bir durum yarattı.Bahsi geçen sendika daha önceden de üyelerin sahte imzaları kullanarak Genel Kurul yaptıkları gündeme gelmiş ve bu durum ulusal basına yayılmış ve mahkemeye taşınmıştı.Yetkisi olmadığı halde Sahte evraklar ile insanları kandırmayı adeta işi gibi gören sendika bu yaptıkları ile neyi amaçladığını kime hizmet verdiği takdirinide size bırakıyoruz işte sahte yetki belgesi görüldüğü 10367 sayılı barkodlar aynı bu demek oluyorki evrak sahte şekilde düzenlenmiş ve bunuda yayınlayan Sendikanın Genel Sekreteri Hasan Koç ve Sendika Görevlisi Erhan Sağman ekran görüntüleri aşağıdadır.

Acaba üyelerini adına bir şeyler yapılmışlar mı merak konusu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık