GÜVENLİKÇİLER SIKINTIDA POLİGONUMUZ VAR AMA İŞE YARAMIYOR

Poligonumuz var ama işe yaramıyor İlimizde çok sayıda insanın ruhsatlı silahı var. Türkiye’nin ilk, modern açıkhava poligonlarından biri de Derince Mersincik Mahallesi’nde bulunuyor. Ama Büyükşehir Belediyesi’ne ait atış poligonu işe yaramıyor.

GÜVENLİKÇİLER SIKINTIDA POLİGONUMUZ VAR AMA İŞE YARAMIYOR
  • 18 Mart 2015, Çarşamba 21:40

Poligonumuz var ama işe yaramıyor

GÜVENLİKÇİLER SIKINTIDA

Özellikle ilimizde “Silahlı özel güvenlik personeli” olarak görev yapanlar poligon konusunda sıkıntı çekiyorlar. Özel güvenlik elemanlarının belli periyotlarda silahla atış yapmaları ve bunu belgelendirmeleri gerekiyor. Büyükşehir poligonunda bu hizmet verilmiyor. Özel güvenlik şirketleri, elemanlarını araçlar tutarak başka illerdeki poligonlara göndermek zorunda kalıyorlar.

BİR DÜZEN KURULMALI

Büyükşehir Belediyesi’nin Mersincik Mahallesi’ndeki tesisleri daha ciddi işletmesi, atış poligonundan halkın yararlanacağı bir düzen kurması gerekiyor. Ruhsatlı silahı olduğu halde, atış yapacak resmi yer bulamayan vatandaşlar da bu durumdan şikayetçi. Büyükşehir, atış poligonunu özelleştirse, çok daha iyi işletilmesi de mümkün.

İN-CİN TOP OYNUYOR

Sefa Sirmen döneminde yaptırılan Derince Mersincik Mahallesi’ndeki atış poligonu, kendi alanında Türkiye’nin en mükemmel tesislerinden biri. Ama poligon halka açılmıyor. Doğru dürüst bir görevli bile bulunmuyor. Silahlı özel güvenlik görevlerinin belli aralıklarla atış yapması zorunlu. İlimizde böyle bir tesis bulunmasına rağmen, ilimizdeki yüzlerce özel güvenlik görevlisi, zorunlu atışlar için başka kentlere gitmek zorunda kalıyor. Bu tesisten yararlanmayı özellikle özel güvenlik elemanları çok istiyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık