Güvenlik görevlisinin öldürülmeden önce uyutulduğu ortaya çıktı.

Kocasını önce uyutmuş sonra öldürmüş İstanbul'da kan donduran cinayet.

 Güvenlik görevlisinin öldürülmeden önce uyutulduğu ortaya çıktı.
  • 07 Kasım 2015, Cumartesi 11:06

İstanbul'da evinde boğazı ve bilekleri kesilerek öldürülmüş olarak bulunan güvenlik görevlisinin eşi ve eşinin sevgilisi tutuklandı. Güvenlik görevlisinin öldürülmeden önce uyutulduğu ortaya çıktı.

39 yaşındaki Yunus K., 7 Nisan günü Pendik'teki evinin banyosunda 2 bileği ve boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Polis evde herhangi bir suç aletine rastlamadı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yunus K.'nın 29 yaşındaki eşi Özlem K.'nın ifadesini aldı. Özlem K., olay günü evden oğlunu okuldan almak için çıktığını söyleyerek, "Yunus benden önce evden çıktı. Çocuğu okuldan aldım. Amcasına gittik. Yunus'u aradım ulaşamadım. Merak ettim. Aynı apartmanda kardeşi oturuyordu. Telefonla onu arayarak, 'Eve baksana Yunus'a ulaşamıyorum, evde mi?' dedi. Kardeşi Yunus'u banyoda öldürülmüş buldu" dedi.

GİZLİ İLİŞKİSİ ÇIKTI

Polis, ifadelerini çelişkili bulduğu Özlem K.'yı takibe aldı. Eşinin isteği üzerine daha önce ayrıldığı işyerinde çalışan Maşallah S. ile gizli ilişki yaşadığı tespit edildi. Kadının, oğlunun okul çıkışı "Anne ders çalışmam lazım eve gidelim" dediği halde başka yere gitmesindeki amacın da eşinin cesedini bir başkasına buldurmak olduğu belirlendi. Polisin soruşturması sürerken Adlı Tıp Kurumu'ndan çıkan otopsi raporunda "Ölmeden önce narkozda kullanılan bir madde tarafından uyutulduğu tespit edilmiştir" denildi. Özlem K. ve sevgilisi Maşallah S. gözaltına alındı.

KABUL ETMEDİ

İkinci kez ifadesi alınan Özlem K., suçlamaları kabul etmedi. Özlem K., eşinin cinsel güç artırıcı ilaçlar kullandığını öne sürerek, "Belki zehirlenmesi ondandır" dedi. Maşallah S. de cinayetle ilgisinin olmadığını savunarak, "Kocası öldükten sonra beni 'karından boşan benimle evleneceksin' diyerek tehdit etti" diye konuştu. Özlem K. ve Maşallah S., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık