Görevli özel güvenlik görevlisinin esrar sevkiyatı güvenlik kamerasına takıldı

Şanlıurfa'da uyuşturucu şebekesi yakalandı Şanlıurfa Havalimanı'nda görevli özel güvenlik görevlisinin esrar sevkiyatı güvenlik kamerasına takıldı

 Görevli özel güvenlik görevlisinin esrar sevkiyatı güvenlik kamerasına takıldı
  • 01 Aralık 2015, Salı 0:01

Şanlıurfa Havalimanı'nda görevli özel güvenlik görevlisinin esrar sevkiyatı güvenlik kamerasına takıldı. Polis, özel güvenlik görevlisi E.B. ile uyuşturucuları Atatürk Havalimanı'nda alan Y.U. ve N.U. isimli çifti gözaltına aldı.

Şanlıurfa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa Havalimanı'nda görevli özel güvenlik görevlisi E.B.'nin uyuşturucu sevkiyatı yaptığını belirledi.

Narkotik Polisi, sürdürdüğü takip sırasında E.B.'nin uyuşturucu dolu bir valizi uçakla İstanbul'a gönderdiği tespit etti. Bunun üzerine Atatürk Havalimanı'ndan valizin konulduğu uçak da takibe alındı.

Kargoyla gelen valizi almaya gelen Y.U. ve N.U. adlı evli çift, suçüstü gözaltına alındı. Valizden 23 kilogram esrar çıktı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık