Galatasaray maçında olaylar çıktı Özel güvenlik müdahale etti fatura yine ?

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde oynanan Banvit-Galatasaray Beko Basketbol Ligi Play-off yarı final ikinci tur mücadelesinde Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünde olay çıktı. Daha fazlasını oku: Galatasaray maçında olaylar çıktı - Spor Haberleri - Güncel Haber - Haber - Spor Haberleri- Sıcak haber - Yerel Haber http://haber.rotahaber.com/galatasaray-macinda-olaylar-cikti_461473.html#ixzz32wsDKoZ4 Follow us: @Rotahaber on Twitter | rotahaberr on Facebook

Galatasaray maçında olaylar çıktı Özel güvenlik müdahale etti fatura yine ?
  • 27 Mayıs 2014, Salı 20:05

Karşılaşma öncesinde de Galatasaraylı taraftarlar arasında yaşanan kavgaya müdahale eden özel güvenlik güçleri maçın ilk dakikalarında olayları yatıştırmayı başararak bir kişiyi gözaltına aldı. Play-off mücadelesinde karşılaşmanın bitimine 4 dakika 26 saniye kala Galatasaraylı taraftarlar arasında tekrar başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya salonda bulunan çevik kuvvet ekipleri ve özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Müdahale sonrasında Galatasaraylı bir taraftar yaralandı. Yaralı taraftar 112 Acil yardım ambulansı ile Bandırma devlet hastanesine sevk edildi. Olaylar esnasında bir süre duran karşılaşma, kavganın sonlandırılmasının.

Karşılaşma öncesinde de Galatasaraylı taraftarlar arasında yaşanan kavgaya müdahale eden özel güvenlik güçleri maçın ilk dakikalarında olayları yatıştırmayı başararak bir kişiyi gözaltına aldı.

Play-off mücadelesinde karşılaşmanın bitimine 4 dakika 26 saniye kala Galatasaraylı taraftarlar arasında tekrar başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavgaya salonda bulunan çevik kuvvet ekipleri ve Özel Güvenlik Görevlileri müdahale etti.

Müdahale sonrasında Galatasaraylı bir taraftar yaralandı. Yaralı taraftar 112 Acil yardım ambulansı ile Bandırma devlet hastanesine sevk edildi. Olaylar esnasında bir süre duran karşılaşma, kavganın sonlandırılmasının ardından devam etti.

Olaylar esnasında ve maç sonunda ilk kez taraftara sahip çıkan Ergin Ataman'ın söylediklerini, yönetimimizin söylememesi ise şaşırtmamıştır.

Çünkü, deplasmandaki maçlara gitme zahmetinde bulunmayan yönetimimizin, tribünlerde yaşananlarla ilgili bilgi sahibi olması hayalcilik olur.

Taraftarını şubeyi kapatmakla tehdit eden yönetimimizin TARAFTARININ ARKASINDA DURMASINI BEKLEMEKSE daha büyük hayalcilik olur

Son olarak Galatasaray TARAFTARI orantısız şekilde saldıran

Güvenlik ve Polisleri de, arkasında duranları da durmayanları da UNUTMAYACAKTIR!

Kaynak: Rotahaber

http://haber.rotahaber.com/galatasaray-macinda-olaylar-cikti_461473.html

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık