Erdoğan'ın koruma polisi intihar etti

Beştepe'de Koruma Daire Başkanlığında görevli polis M.A.B., dün sabah saatlerinde intihar etti. M.A.B, intihar öncesi bıraktığı mektupta, merkezinden baskı gördüğünü belirtirken, ''Personelini aşağılamak, tehdit etmek, iyi yaptığınız iş olsa gerek'' dedi.

Erdoğan'ın koruma polisi intihar etti
  • 17 Mart 2021, Çarşamba 13:33

Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığında görevli polis memuru M.A.B.’nin dün sabah saatlerinde yaşamına son verdi. M.A.B., intihar öncesi bıraktığı mektubunda, polis merkezinden baskı gördüğünü belirtirken, ''Personelini aşağılamak, tehdit etmek, meslekten etmek, küçük düşürmek, yalancı konumuna koymak en iyi yaptığınız iş olsa gerek'' dedi.

Sabah göreve gelmemesi ve telefonunun kapalı olması üzerine kaldığı eve giden çalışma arkadaşları, kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla eve girince polis memurunun cansız bedeniyle karşılaştı.

Odatv''nin haberine göre; yaklaşık 4 aydır yalnız yaşayan koruma polisinin yanında silahla bulunurken, intihar öncesi bir de mektup yazdı.

28 yaşındaki M.A.B.’nin bıraktığı mektupta şu ifadelere yer verdi:

Personelini aşağılamak, tehdit etmek, meslekten etmek, küçük düşürmek, yalancı konumuna koymak en iyi yaptığınız iş olsa gerek. Her insanın bir gururu vardır ve ben o lafları kaldıramadım. Evet C.B. ve A.Ö. bina tesis ve kapılar size ait. Keşke yukarıda yazdıklarım yerine biraz da personele iyi davranıp hal hatır sormayı onları anlamayı deneseydiniz. Cenazeme M. Y. komiserim hariç hiçbir rütbelinin gelmesini istemiyorum.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık