Erdoğan'dan idam açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nu yanına alarak Kısıklı meydanında toplanan kalabalığa seslendi.

Erdoğan'dan idam açıklaması
  • 18 Temmuz 2016, Pazartesi 13:12

Kalabalığın, "İdam isteriz" sloganları atması üzerine Erdoğan, Bu konu öyle zannediyorumki, hükumetimizle, ana muhafetiyle, yavru muhalefetiyle görüşmek suretiyle burada bir karara muhakkak varılacaktır. Bu kararı fazla da geciktiremeyiz. Bu ülkede devlete darbe yapanlar, hesabını vermek durumundadır"dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BAŞINI ABD'DEN İSTEYECEĞİZ
"Fettullahçı terör örgütünün başını ABD'den isteyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuda ABD ve Batılı ülkelerle görüşmelere başlandığı söyledi.

LİDERLERİN BİRLİKTELİĞİ DEVAM EDECEK
Bütün liderlerin Parlamentoda ortaya koydukları birlikteliğin, bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu örgüt düşünebiliyor musunuz, TBMM'yi bombalayan örgüttür. Bu örgüt Cumhurbaşkanlığı Külliyesini bombalayan örgüttür. Bu örgüt artık son çırpınışlarını yaşıyor"dedi.

SİLAHLAR YAKALANDI
Konya 3. ana jet üssüne yönelik operasyonun başarıyla sonuçlandığı açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Konteynırlarla buraya doğru taşınmakta olan silah muhimatlar vardı, yine polis teşkilatımız aldığı istihbaratla onları da yakaladı, el koydu" dedi.

YUNANİSTAN'A KAÇANLAR İADE EDİLECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopterle beraber Yunanistan'a kaçan darbecilerin durumuyla ilgili Çipras'la görüştüğünü, Helikopterin bugün iade edildiğini, 8 darbeci askerin de en kısa sürede iade edileceğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık