Elektrik fiyatlarını ucuzlatacak uygulama

Alman enerji şirketi EWE Holding'in Türkiye Genel Müdürü Frank Quante, elektrikte serbest tüketici uygulamasına ilişkin, "Üreticiler rekabete dayalı bu sistemde elektriği daha ucuza satacak." dedi

Elektrik fiyatlarını ucuzlatacak uygulama
  • 13 Mayıs 2016, Cuma 14:15

Alman enerji şirketi EWE Holding'in Türkiye Genel Müdürü Frank Quante, elektrikte serbest tüketici uygulamasına ilişkin, "Abonelerin elektriğini satın alacağı tedarikçisini seçebilmesi ve en ucuz olana yönelmeleri tüketici için büyük avantaj sağlayacak. Üreticiler ise rekabete dayalı bu sistemde elektriği daha ucuza satacak." dedi.

Serbest tüketici uygulamasını değerlendiren Quante, Türkiye'de şebeke işletimi ve perakende sektörünün uyumlu çalışması sonucu her abonenin ucuz elektriğe ulaşabileceğini ifade etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık