EGO şoförlerine eğitim şikâyetleri azalttı

Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) Belediye Akademisi ve EGO Genel Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen ‘EGO ulaşım ve güvenlik personeli 2020 yılı hizmet içi eğitim programları’ tamamlandı.

EGO şoförlerine eğitim şikâyetleri azalttı
  • 18 Aralık 2020, Cuma 17:52

Şubat ayında yüz yüze başlayan eğitimler koronavirüs salgını nedeniyle TBB Uzaktan Eğitim Merkezi üzerinden online olarak devam etti. Eğitimlerden, Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan 2 bin 532 şoför ve Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan 786 güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 3 bin 318 personel yararlandı. EGO Genel Müdürlüğü, verilen eğitimler sonrası Başkent 153’e gelen olumsuz geri bildirimlerin azaldığını ve teşekkür mesajlarının arttığını açıkladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık