EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE 19 KİŞİYE GÖZALTI

EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE 19 KİŞİYE GÖZALTI
  • 03 Mart 2015, Salı 21:10

Ege Üniversitesi'nde geçen hafta meydana gelen olayları protesto etmek amacıyla izinsiz basın açıklaması yapmak isteyen bir grup öğrenci ile özel güvenlik görevlileri arasında çıkan gerginliğe müdahale eden polis, 19 kişiyi gözaltına aldı.

Ege Üniversitesi'nde 19 kişiye gözaltı

Ege Üniversitesi'nde (EÜ) geçen hafta meydana gelen olayları protesto etmek amacıyla izinsiz basın açıklaması yapmak isteyen bir grup öğrenci ile özel güvenlik görevlileri arasında çıkan gerginliğe müdahale eden polis, 19 kişiyi gözaltına aldı.

EÜ Edebiyat Fakültesi önünde toplanan bir grup öğrenci, üniversite yerleşkesi içinde Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun da hayatını kaybettiği olayları protesto etmek için basın açıklaması yapmak istedi. Üniversite senatosunun aldığı karar gereğince basın açıklaması yapmalarına izin verilmeyen öğrenci grubu, kendilerini uyaran özel güvenlik görevlileri ile tartıştı. Bu sırada çıkan gerginlik, polisin müdahalesiyle yatıştırıldı.

Gözaltına alınan 19 kişi, İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri, yerleşke içindeki güvenlik önlemlerini artırdı.

Bu arada Türk Sağlık-Sen üyesi bir grup da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin bahçesinde basın açıklaması yaparak, geçen haftaki olayları protesto etti. DHA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık