Düzenlenen silahlı saldırıda 4 özel güvenlik görevlisi yaraland

Gece kulübüne silahlı saldırı: 4 yaralı Kemer İlçe merkezinde bulunan bir gece kulübüne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda 4 özel güvenlik görevlisi yaralandı.

Düzenlenen silahlı saldırıda 4 özel güvenlik görevlisi yaraland
  • 25 Ağustos 2015, Salı 8:06

Olay, önceki gün saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Kemer Deniz Caddesi üzerinde bulunan kulübün güvenlik kameralarının çekmediği restoran bölümüne gelen kişi ya da kişiler, kapı önünde duran özel güvenlik görevlilerine tabanca ile 12 el ateş açtı. Saldırıda Bekir P., Mahmut U., Muhittin Ö. ve Tarık K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Kemer Devlet Hastanesi ve Kemer Yaşam Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken Bekir P. ve Mahmut U., Kemer’de yapılan ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Saldırganların silahlarından çıkan kurşunlardan biri gece kulübünün önünde park halinde duran bir aracın camına isabet etti. Yaşanan olay sonrası kulüpte eğlenen yerli ve yabancı turistler ise gece kulübü önüne gelen araçlar ile otellerine gönderildi.

Kemer Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken, olay yerinde 9 milimetre çapında 12 boş mermi kovanı buldu. Polis, saldırganları tespit ederek yakalamak için çalışmalara başladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık