Demirtaş'ın yargılanması sürüyor

MERSİN'de yaptığı konuşmada dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na hakaret ettiği ve 'Devletin askerini ve emniyet teşkilatını alenen aşağıladığı' iddiasıyla hakkında dava açılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yargılanmasına devam edildi.

Demirtaş'ın yargılanması sürüyor
  • 02 Haziran 2017, Cuma 0:38

Başka bir davadan dolayı Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, Mersin 14'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki görülen duruşmaya katılmadı. 2 avukatın savunduğu Demirtaş, hakkında açılan davaların yoğunluğu nedeniyle duruşmaya katılmazken, sanık avukatlarının Demirtaş'ın Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yerine duruşmaya gelerek savunma yapması yönündeki talebi, SEGBİS'in adil yargılanma hakkını ihlal etmediği gerekçesiyle reddedildi.

Avukatlar ifade verilmesi için ek süre isterken, duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık