Davutoğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler: Tarafımız belli, gündeminize esir olmayacağız

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, deprem etkisi yaratan iki karar sonrası Twitter'dan iktidara sert sözlerle yüklendi. Naci Ağbal'ın görevden alınmasını ve İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine tepki gösteren Davutoğlu "Ülkenin bu gündeme esir olmasına izin vermeyeceğiz. Bizim tarafımız da ilkelerimiz de bellidir: Demokrasi, insan hakları ve özgürlük" dedi.

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler: Tarafımız belli, gündeminize esir olmayacağız
  • 20 Mart 2021, Cumartesi 21:48

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davurtoğlu, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevden alınması ile İstanbul Sözleşmesi'nin Cumhurbaşkanlığı kararıyla feshedildiğini hatırlatarak iktidara sert sözlerle yüklendi.

"Ülkenin bu gündeme esir olmasına izin vermeyeceğiz" belirten Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halkı düşünmediğini vurguladı. Davutoğlu, Twitter'dan peş peşe paylaşımlarda bulundu.

Davutoğlu'nun paylaşımları şöyle:

"Bir gecede daha kısa bir süre önce atadığı Merkez Bankası Başkanını tüm teamülleri ve ekonominin gerçeklerini çiğneyerek görevden almak, amacı genelde aile bireylerine, özelde kadınlara karşı şiddeti engellemek olan ve bizzat Sayın Erdoğan'ın kendi imzasıyla yürürlüğe giren İstanbul Sözleşmesi'nden anayasaya aykırı olarak TBMM'nin onayı olmadan çekilmek, parti kapatma davaları, belediyeye ait yeşil alanların mülkiyetiyle oynamak...

"AMACI ARTIK MİLLETE HİZMET DEĞİL"

Bunların hepsi Türkiye’nin sadece ve sadece kendini düşünen bir zihniyetle yönetildiğini ortaya koyuyor. Sayın Erdoğan için amaç artık millete hizmet değil, herkesi ve her şeyi gerektiğinde istismar ve feda etmek pahasına iktidarda kalmaktır.

"BİZİM TARAFIMIZDA DA İLKELERİMİZ DE BELLİ"

Kadın, genç, memur, işçi, emekli, çiftçi dahil hiç bir şey onun iktidarda kalmasından ve Türkiye’yi dünyadan izole ederek doksanlı yıllara götürmek isteyen ortaklarına verdiği sözlerden daha önemli değil. Toplumu konu başlıkları üzerinden ayırırken esasen toplumun değil kendi gündemlerinin peşindeler: Ne olursa olsun iktidarda kalmak. Ülkenin bu gündeme esir olmasına izin vermeyeceğiz. Bizim tarafımız da ilkelerimiz de bellidir: Demokrasi, insan hakları ve özgürlük."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık