Davutoğlu: Türkiye kitaplara geçecek bir felaket hikayesi yazıyor

Son dakika haberi... Partisinin Maltepe kongresinde konuşan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Merkez Bankası Başkanı Ağbal'ın görevden alınmasına tepki gösterdi. İktidara sert sözlerle yüklenen Davutoğlu, ekonominin bir gecede yüzde 10 küçüldüğünü savunarak, "Türkiye maalesef ileride kitaplara konu olacak bir “felaket hikayesi” yazmakta" dedi.

Davutoğlu: Türkiye kitaplara geçecek bir felaket hikayesi yazıyor
  • 22 Mart 2021, Pazartesi 19:28

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Maltepe 1. Olağan İlçe Kongresinde konuştu. Burada önemli açıklamalarda bulunan Davutoğlu'nun gündeminde, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal'ın sürpriz bir kararname ile görevden alınması, Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çıkması, Halkların Demokratik Partisi'ne (HDP) yönelik kapatma davası ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesi vardı.

Merkez Bankası'ndaki başkan değişikliğinin sıradan bir karar olmadığının altını çizen Davutoğlu, Cumhur İttifakı'na (AK Parti-MHP) sert sözlerle yüklendi. "Bu cehalet ittifakı ülkemizi bir felakete sürüklemektedir" diyen Davutoğlu, şu sözleri kaydetti:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık