Çöp konteynerleri dezenfekte edildi

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde belediye yaz aylarının gelmesi ile birlikte olası çöp kokusunu önlemek, bakterileri yok etmek, çevre ve halk sağlığını kontrol altına almak amacıyla konteynerleri dezenfekte etti.

Çöp konteynerleri dezenfekte edildi
  • 12 Haziran 2016, Pazar 23:29

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında çöp konteynerlerini bulundukları alandan uzaklaştırmadan önce bol köpükle yıkadı.Ardından da özel araç içerisine alıp,dezenfekte ilaçlarıyla son temizliğini yapıp,yapılan konteynerler durulanmasıyla işlemi sona duruladı. Bakterilere karşı dezenfekte edilen konteynerlerin çevresindeki su kanalları ve kaldırımların da temizliği yapıldı.Çöp konteynerlerinin çevreye kötü koku ve bakteri yaymaması adına yapılan çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlandığını dile getiren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Tüm cadde ve sokaklarımızda bulunan konteynerleri özel dezenfekte ilaçlarıyla temizliyoruz. Böylece haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların ve zararlı etkilerin de önüne geçmiş oluyoruz. Konteynerlerin sağlık açısından güvenliği konusunda halkımızın gönlü rahat olsun" diye konuştu.
 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık