CHP'li Tezcan'a silahlı saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın'da bir restoranda yemek yerken uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tezcan ameliyata alınırken, kaçan saldırgan Kuşadası'nda yakalanarak gözaltına alındı.

CHP'li Tezcan'a silahlı saldırı
  • 30 Ekim 2016, Pazar 9:31

Aydın'da Cumhuriyet Bayramı ile ilgili 'Dünden bugüne CHP'li parlamenterler' sergisine katılan Tezcan, etkinliğin ardından akşam saatlerinde Aydın İl Başkanlığı Binası'nın üst katında bulunan Hamsinos Restoran'a geçti. Burada il başkanlığı yöneticileri ve partililerden oluşan 30 kişilik grupla yemek yedi. Bir başka masada arkadaşı Fatih Y. ile alkol aldıkları öne sürülen Alparslan Sargın, yerinden kalkarak Tezcan'ın masasına yöneldi. Silahını çeken Sargın, Tezcan'a bir el ateş etti. Kurşunun ayağına isabet ettiği Tezcan yaralanırken, restoranda büyük panik yaşandı. Saldırgan arkadaşıyla birlikte restorandan koşarak uzaklaştı.

AMELİYATA ALINDI

Partililerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tezcan, ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Tezcan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Tezcan'ın saldırıya uğradığını öğrenen Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çok sayıda partili ve vatandaş hastaneye geldi.


SALDIRGAN KUŞADASI'NDA YAKALANDI

Saldırı sonrası güvenlik kameralarını incelemeye alan polis kaçan saldırgan Alparslan Sargın'ı yakalamak için çalışma başlattı. Sargın, Kuşadası İlçesi'nde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sargın'ın sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.




CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU YARIN AYDIN'A GİDECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Bülent Tezcan'ı ziyaret etmek için hafta sonu programını değiştirip Aydın'a geleceği belirtildi.


SALDIRGANIN ARKADAŞI TESLİM OLDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a silahlı saldırıyı gerçekleştiren ve yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilen 37 yaşındaki Alparslan Sargın'ın olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Fatih Y. de Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık