CHP'li Özgür Özel'in yakını Afrin'de yaralandı

Afrin'de 27 Ocak günü iki askerin yaşamını yitirdiği çatışmada, CHP'li Özgür Özel'in bir yakınının da yaralandığı öğrenildi...

CHP'li Özgür Özel'in yakını Afrin'de yaralandı
  • 29 Ocak 2018, Pazartesi 18:28

DUVAR – TSK’nin Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı’nda yaralanıp Hatay’da tedaviye alınan askerlerden birinin CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in yakını olduğu öğrenildi. 27 Ocak’ta iki askerin yaşamını yitirdiği çatışmada yaralanan 11 askerden biri olan bu kişi, Hatay Devlet Hastanesi’nde tedavi ediliyor.

İnsan Haber’in haberine göre, Hatay Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, “Afrin harekâtında yaralanan 11 askerimizi ve ailelerini Milli Savunma Komisyonu Üyesi olarak, Antakya’da tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yaralılardan biri Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel’in yakını. Her şart ve koşulda güvenlik kuvvetlerimize desteğimiz artarak devam edecektir. Allah tüm Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun” dedi. (Kaynak: İnsan Haber)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık