CHP'li Özel ile Meclis Başkanı arasında resepsiyon tartışması

CHP'nin Meclis Bahçesi'nde vereceği alternatif 23 Nisan resepsiyonu gerilime yol açtı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Meclis Başkanı İsmail Kahraman telefonda tartıştı.

CHP'li Özel ile Meclis Başkanı arasında resepsiyon tartışması
  • 20 Nisan 2016, Çarşamba 22:09

Sibel ERDEM/HABERTÜRK TV

Meclis Başkanlı'ğı terör operasyonları ve gelen şehit haberleri nedeniyle 23 Nisan resepsiyonunu iptal etti. Karara tepki gösteren CHP alternatif resepsiyon yapma kararı aldı. Resepsiyon gerilimi bununla da sınırlı kalmadı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman ile CHP'li Grup Başkanvekili Özgür Özel telefonda tartıştı.

Habertürk'ün edindiği bilgiye göre CHP resepsiyonda konuklara yapılacak ikram ve sunum için Meclis'ten garson talep etti. Bu durumu Meclis Başkanlığı'na bildirdi.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman "Benim iptal ettiğim resepsiyonu yapmakta neden ısrar ediyorsunuz." dedi. Özgür Özel, Kahraman'a iptal kararını tanımadıklarını söyledi.

Meclis Başkanı CHP'nin garson ve ikram talebinin karşılanmayacağını belirtince, Özgür Özel "Türkiye'nin dört bir yanından çocuklar gelecek, gerekirse garsonluğu ben yaparım" şeklinde karşılık verdi. Bu sözler ikili arasındaki gerilimi iyice tırmandırdı. Meclis Başkanı İsmail kahraman "İsminiz gibi kendinize özel işler yapamazsınız" deyince CHP Grup Başkanvekili "siz de iktidarın kahramanlığına soyunamazsınız" diye yanıt verdi.

Kahraman'ın sözleri CHP'ye geri adım attırmadı. Resepsiyon için hazırlıklara başlandı, davetiyeler gönderildi. Çocuklar için pasta siparişi verildi. Resepsiyonda müzik çalınmayacak, içki servisi de yapılmayacak.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık