Bylock kullanan 45 öğretmen gözaltında

SAMSUN'da polisin gerçekleştirdiği FETÖ/PDY operasyonunda bylock kullandıkları iddia edilen 45 öğretmen gözaltına alındı.

Bylock kullanan 45 öğretmen gözaltında
  • 10 Ekim 2016, Pazartesi 12:48

Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri bugün FETÖ/PDY soruşturması kapsamında öğretmenlere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Daha önce kapatılan Aktif Eğitim-Sen üyesi olan, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir süre önce görevden uzaklaştırılan ve ihraç edilen 45 öğretmen, 250 polisin 55 adrese yapıtığı eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin örgütün haberleşme sistemi olan bylock kullandıkları ortaya çıktı. Polis şüphelilerin evinde yapılan aramada ele geçen belge ve dijital verilere el koydu. Soruşturmanın çok yönlü sürdüğü ve gözaltıların artabileceği kaydedildi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık