Burhan Kuzu: ÖSO, yerli ve milli bir kuvvet

İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, CHP tarafından Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) yönelik eleştirilere tepki gösterdi ve "ÖSO, Suriye'de tamamen yerli ve milli bir milis kuvvet" dedi.

Burhan Kuzu: ÖSO, yerli ve milli bir kuvvet
  • 27 Ocak 2018, Cumartesi 23:43

CHP'den bazı vekiller, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile birlikte Afrin'e düzenlenen operasonda yer alan ÖSO'yu 'El Kaide'nin devamı olduğu' gerekçesi ile eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere AKP'den bu eleştirilere sert yanıtlar geldi. 

Kuzu da, Erdoğan'ın en son olarak "Ulan ahlaksızlar" ifadelerini kullandığı CHP'li vekillere sosyal medya hesabı Twitter'dan tepki gösterdi:

"CHP’den skandal açıklama: ”Özgür Suriye Ordusu El Kaidenin uzantısı." Oysa, ÖSO Suriye’de tamamen yerli ve milli bir milis kuvvet. CHP’nin maksadı, Afrin operasyonunda El Kaide gibi terör örgütüyle iş birliği içinde olduğunu göstererek itibarsızlaştırmak. Bu millet bu yalana inanmaz."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık