​Bu Kadarıda Olmaz Artık Securitas'ta Kırık Palet Üzerinde Görev Yapan Özel Güvenlikler..

​Bu Kadarıda Olmaz Artık Securitas'ta Kırık Palet Üzerinde Görev Yapan Özel Güvenlikler..
  • 03 Kasım 2014, Pazartesi 0:00

Bu Kadarıda Olmaz ArtıkBu Kadarıda Olmaz Artık Securitas'ta Kırık Palet Üzerinde Görev Yapan Özel Güvenlikler..

İstiklal Demirören Avm'de Securitas Güvenlik Hizmetlerine Bağlı olarak çalışan özel güvenlik görevlileri zor şartlar altında görev yapıyorlar. Özelikle gece avm'nin kapanmasının ardından dışarıda mobaları olmayan çalışanlar geceyi dışarıya atılan bir palet üzerinde ufo ile ısınmaya çalışarak tamamlıyorlar. Yapılan bu uygulama kesinlik ile iş güvenliği kanunlarına aykırı bir durumdur..

Konu ile haber sitemize demeç veren ismini gizli tuttuğumuz özel güvenlik görevlisi arkadaşımız gece çalışma şartlarından şikayetçi olarak, huzursuzuz bir ortamda dışarıda bir paletin üzerinde soğuk bir yerde görevimizi yerine getiriyoruz özelikle gece çevrede oluşan tehlikelere karşı korunaksısız her türlü tehlike ile karşı karşıyayız,İşçiyiz çalışmaya mecbur bırakılan bir sistem içerisindeyiz tek derdimiz evimize ekmek götürmek ne kadar zor şartlar altında görev yaptığımızı gördünüz bizler özel güvenlik görevlisimiyiz kölemiyiz kararını siz verin dedi.

Bizlerde burdan yetkililere seslenerek sağlıksız çalışma ortamının düzeltilmesi konusunda somut adımlar atılmasını istiyoruz aksi takdirde konuyu farklı mecralara taşıyacağımızı bildiririz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık