Bodrum'da güzel hava yüz güldürdü

BODRUM'da geçen 4 günün ardından ısınan hava, yüz güldürdü. İlçede yaşayan yerli ve yabancılar, sahile akın ederek güzel havanın tadını çıkardı.

Bodrum'da güzel hava yüz güldürdü
  • 28 Kasım 2016, Pazartesi 17:38

Bodrum'da yaklaşık 4 gündür 10 ıla 15 derece arasında seyreden, şiddetli rüzgarın da etkisiyle üşüten hava, bu sabahtan itibaren ısınmaya başladı. 23 Hava sıcaklığı, deniz suyu sıcaklığı 18 derece olarak ölçüldü ISE. Güzel havayla birlikte, aralarında yabancıların da bulunduğu birçok kişi sahillere akın etti. Kafeteryalarda oturanlar, güneşin tadını çıkardı. Bazıları da denize girdi, bol bol yüzdü. Birçok kişi, mayo ve bikinileriyle balık avladı. Bazıları ISE çarşaf gibi denizi izledi. Anneler paçalarını sıvayarak çocuklarla birlikte denizin içinde yürüyüş yaptı. Bodrum ' da bugün ortaya çıkan manzaralar, yaz aylarını aratmadı. Bodrum'da önümüzdeki hafta ortalarına kadar sıcak ve güneşli havanın etkisini sürdüreceği belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık