Bitlis'te ele geçirildi

BİTLİS’te polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, PKK terör örgütüne lojistik destek sağladıkları öne sürülen 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Bitlis'te ele geçirildi
  • 18 Haziran 2016, Cumartesi 23:52

Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Önceki gün Bitlis-Hizan karayolu üzerinde bulunan Kireçtaşı Köyü yakınlarında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, çok sayıda yaşamsal malzeme, pil, güneş paneli çıktı. Malzemelerin PKK/KCK terör örgütüne götürüldüğü yönündeki şüpheler üzerine gözaltına alınan 2 kişiden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğeri de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı" denildi.

Öte yandan Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde 4 gün önce şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde 25 kilogram el yapımı patlayıcı bulunmuş, araç imha edilirken, 2 şüpheli de gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık