Bilim Kurulu üyesinden sokağa çıkma yasağı yorumu: İyi gidiyorduk, ama bugünkü karar sonrası

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, ilan edilen sokağa çıkma yasağının yarattığı görüntüleri değerlendirdi.

Bilim Kurulu üyesinden sokağa çıkma yasağı yorumu: İyi gidiyorduk, ama bugünkü karar sonrası
  • 11 Nisan 2020, Cumartesi 15:31

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, tedbirler alınmadan ilan edilen sokağa çıkma yasağının yarattığı görüntüleri değerlendirdi. Özlü, “Bugünkü karar sonrası sokağa taşan insanların etkilerini maalesef bir kaç hafta sonra acı şekilde yaşayacağız” dedi.

Fuhuş pazarlığını sokağa çıkma yasağı da durduramadıFuhuş pazarlığını sokağa çıkma yasağı da durduramadı

Türkiye

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü sokağa çıkma yasağı kararı ardından yurttaşların market büfe ve bakkallara akın etmesini değerlendirdi.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü sokağa çıkma yasağı kararı ardından bazı vatandaşların market büfe ve bakkallara akın etmesi sonrası yaşananları değerlendirdi. Özlü “sokağa çıkma yasağı kararı sonrası gelen görüntüler çok vahim” dedi.

Korona virüs testi pozitif çıktı, polislere dehşeti yaşattıKorona virüs testi pozitif çıktı, polislere dehşeti yaşattı

Türkiye

Özlü, sokağa çıkma yasağının ardından halkın marketlere, benzin istasyonlarına yığılmasını olumsuz olarak değerlendirdi.

“Tedbirler alınmadığı için, halkımız tedbirsiz sokağa çıktığı için korkunç bir bulaşma olma olasılığı var” ifadelerini kullanan Özlü, “Çok üzgünüm, iyi gidiyorduk, ama bugünkü karar sonrası sokağa taşan insanların etkilerini maalesef bir kaç hafta sonra acı şekilde yaşayacağız. Gelen görüntüler çok vahim gerçekten çok üzgünüm” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık