BELEDİYE KENDİ İŞİNE BAKA BU İŞ SENİN İŞİN DEĞİL

Sanki çok düzgün firma var ve özel güvenlik görevlileri çok değer veriyorlar bide geçleri bu işe yönlendiriyorlar Önce insan onura yakışır çalışma koşuları iyileştirsin sonra kurs versinler

BELEDİYE KENDİ İŞİNE BAKA BU İŞ SENİN İŞİN DEĞİL
  • 27 Haziran 2014, Cuma 9:25

Kariyer Merkezi’nde İş Fırsatları: Özel Güvenlik Kursu Başladı

Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi’nin, ilçedeki istihdamı artırmaya yönelik olarak düzenlediği “Özel Güvenlik Elemanı Yetiştirme” kurslarında eğitimler başladı. Kurslara katılanlara iş imkânı da sağlanacak.

İlçe sakinleri arasında kalifiye iş gücü oluşturmak ve sektörün eleman açığını kapatmak amacıyla düzenlenen kursla silahlı ve silahsız güvenlik görevlileri yetiştirilecek.

5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunu’nun ön gördüğü çerçevede temel eğitimlerin verileceği kursta başarı gösteren kursiyerler özel güvenlik görevlisi kartı almaya hak kazanacak.

Başkan Çelikbilek: “Nitelikli eleman aranan elemandır”

555 kişiyi meslek sahibi yapmanın amaçlandığı kurslara ilçe genelinden 770 kişi başvurdu. Güvenlik Şirketi’nin Kavacık’ta bulunan merkezinde devam eden eğitimler, 40’arlı gruplar halinde sürüyor. İlk kurda eğitim alan 210 kişi, 31 Ağustos’ta sınava girerek güvenlik elemanı olabilmek için ter dökecek.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, devam etmekte olan kurslarla ilgili olarak nitelikli elemanın her zaman aranan eleman olduğunu belirterek, istihdam sorununu çözmek için kalifiye iş gücü yetiştirmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Sınavlarda başarılı olarak güvenlik görevlisi kartı alan kursiyerler, Beykoz Belediyesi ve İŞKUR vasıtasıyla istihdam edilece

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık