Başbakandan Hiçbir Özel Güvenlik Elemanı Mağdur Edilmeyecek

Özel Güvenlik Elemanı Mağdur Edilmeyecek Kamuda Çalışan İşçilerin Toplu İş Sözleşmesine Esas Teşkil Edecek Çerçeve Anlaşma Protokolü basın toplantısı ve imza törenine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu,

Başbakandan Hiçbir Özel Güvenlik Elemanı Mağdur Edilmeyecek
  • 31 Mayıs 2015, Pazar 19:47

Özel güvenlik elemanları, mağdur edilmeden çalışma koşulları kapsamında yeni bir düzenleme yapılacağını belirten Davutoğlu,"Özel güvenlik elemanı olarak çalışanların hiçbirisi mağdur edilmeyecek. Çok ihtiyaç hissedilen alanlarda atılacak adımlar olur. Var olan statüyle çalışanların o statüyle devam etmesi olur. Sadece kritik kamu kurumlarında adliye gibi havaalanları gibi özel düzenlemelere gidebiliriz. Oradaki özel güvenlik elemanlarının hiçbirinin herhangi bir şekilde mağduriyetleri olmayacak. Geniş kapsamlı düzenleme ile bir etkilenme söz konusu olmayacak. Kritik olan kurumlarda bazı tedbirler alınacak. Kimse bundan olumsuz etkilenmeyecek" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık