Başbakan Davutoğlu'dan beklenen açıklama!

Saat 12:15'de başlayan AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklama yapıyor....

Başbakan Davutoğlu'dan beklenen açıklama!
  • 05 Mayıs 2016, Perşembe 15:10

Sözcü'de yer alan habere göre AKP için tarihi olarak görülen MYK toplantısına gecikmeli olarak katılan AKP Genel Başkanı ve  Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti genel merkez binasına arka kapıdan girdi. Saat 12:15’de başlayan buradaki toplantı tam 36 dakika sürdü. Toplantıda 22 Mayıs’ta kongre kararı çıktı. Kongre kararıyla ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan da geldi.

Erdoğan ”Kongre süreci hayırlı olsun. Başbakan’ın kendi kararı” dedi.

Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Başbakan Davutoğlu açıklama yapıyor.

Davutoğlu sözlerine “Son 25 yıldır en köklü dönüşümlerin geçtiği bir süreçteyiz. Bir akademisyen bir başbakan danışmanı, bir dışişleri bakanı ve başbakan olarak aziz milletimizin hizmetinde olmak benim için en büyük gurur vesilesi olmuştur.

Bugün sizlerin huzuruna çıkmış bulunuyorum.  Kurucu liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan kutsal emaneti devraldım. Karizmatik bir liderin ardından görevi devraldım.” diyerek başladı...

Sürecek...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık