Banka Soymak İsteyen Dört Kafadar Panikleyince Ne Yapacağını Bilemedi

ÖGG HABERLERİ Banka soymak isteyen 4 kafadar, film sahnelerini aratmayan bir soygun girişimine imza attı. 5 kafadar güvenlik görevlisini görünce panikleyerek bankayı terk etti.

Banka Soymak İsteyen Dört Kafadar Panikleyince Ne Yapacağını Bilemedi
  • 25 Aralık 2015, Cuma 1:14

Latin Amerika ülkesi Peru'da film sahnelerini aratmayan bir banka soygunu yaşandı. Bir bankaya giren eli silahlı dört kişi, bankanın güvenlik görevlisi ile karşılaşınca, direnmeden dağıldı. Bankadaki kimi müşterillerinin soygun esnasındaki rahatlığı ise dikkat çekti.

SOYGUN GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerlarında yansıyan soygun görüntülerinde, önce güvenlik görevlisinin bir iş nedeniyle bankanın arka odalarına yönelidği gözüküyor. Ardından bankaya gelen beş kişilik çetenin 3 üyesi, kapıdan girer girmez silahlarını çekiyor. Üzerinden Barselonalı futbolcu Lionel Messi'nin Arjantin Milli Takımı forması bulunan soyguncu ise vezneye yöneliyor.

GÜVENLİĞİ GÖRÜNCE PANİKLEDİLER

Ardından içeri giren çantalı diğer soyguncu ise vezneye doğru hareket ediyor. Bu esnada giriş kapısını bulunduğu bölümden gelen güzenlik görevlisi, kapıda nöbet tutan soyguncuyla karşıyor. Silahını çekerek ateşleyen güvenlik görevlisi, nöbet tutan soyguncunun panikleyerek silahını düşürmesine neden oluyor.

GÜVELİĞİ VURDU YİNE DE KAÇTI

Silah seslerini duyarak panik olan diğer soyguncular da kapıya doğru yöneliyor. Bu esnada kapının önüne gelen diğer soyguncular üzerinde çelik yelek bulunan güvenlik görevlisini vurarak yere düşürüyor. Paniğe kapılan soyguncular güvenlik görevlisini vurmalarına rağmen, bankayı terk ederek uzaklaşıyor.

MÜŞTERİLER İSTİFİNİ BOZMADI

Bankanın dış kapısını çeken kameradan, güvenlik görevlisi ile ilk karşılaşan soyguncunun bankadan dışarı çıktıktan bir süre sonrabile dengesini toplayamadığı gözüküyor. Soygun esnasından bankada bulunan müşterilerden bazılarının korkarak yerlerinden kaltığı, kimin ise istifini bozmadığı görülüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık