AVM otoparkında yangın paniği yangında 1'i Güvenlik görevlisi 4 kişi dumandan etkilendi

Keçiören’deki FTZ Alışveriş Merkezi’nin otoparkında çıkan yangın korkuttu. İhbar üzüreni olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında 1'i güvenlik görevlisi 4 kişi dumandan etkilendi.

AVM otoparkında yangın paniği  yangında 1'i Güvenlik görevlisi 4 kişi dumandan etkilendi
  • 21 Aralık 2015, Pazartesi 22:54

Keçiören Fatih Caddesi üzerinde bulunan FTZ Alışveriş Merkezi’nin alt katındaki otoparkta önceki akşam, saat 20.00 sularında yangın çıktı. Henüz bilinemeyen bir sebeple meydana gelen yangında otopark dumanlar altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında otoparkta bulunan 3 kişi, yoğun dumandan dolayı bulundukları yerde mahsur kaldı. Vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla otoparka inen bir güvenlik görevlisi de dumandan etkilendi.

MAHSUR KALDILAR

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vatandaşları bulundukları yerden kurtarmak için çalışmalara başladı. Ekiplerin müdahalesi sonrasında yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekipleri, daha sonra mahsur kalan vatandaşlar ve yardımlarına giden güvenlik görevlisini bulundukları yerden çıkardı. 112 Acil Servis ekipleri, dumandan etkilenen 4 kişiye müdahelede bulundu. Öte yandan olay sırasında alışveriş merkezinde bulunan diğer müşteriler ve çalışanlar da panikle binanın ön tarafına çıktı. Polis ve itfaiye ekipleri, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık