Almanya'dan bir iptal daha!

Almanyada Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçinin katılacakları toplantıların Daggenau ve Köln Belediyeleri tarafından iptal edilmelerinin ardından bu kez de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlunun Hamburg’da yarın katılması planlanan toplantısı iptal edildi.

Almanya'dan bir iptal daha!
  • 07 Mart 2017, Salı 10:51

Hamburg'un Wilhelmsburg semtinde Plaza Etkinlik Merkezi de yapılacağı duyurulan Çavuşoğlu " ettiği toplantısının iptal gerekçesi İMKB yangın önlemlerinin yetersizliği. Welt Online'in bildirdiğine göre, salon, Hamburg Belediyesi tarafından yangın alarm sisteminin gerekli şartları karşılamadığı gerekçesiyle kapatıldı. Salonun havalandırma sisteminin de çalışmadığının tespit edildiği belirtilirken, söz konusu salonun sadece Çavuşoğlu " ettiği toplantısına değil, diğer toplantılara da kapatıldığı ifade edildi.

Çavuşoğlu ettiği ve yarın akşam saat 18:00'de burada toplantı yapacağı duyurulmuştu.

Daggenau Belediyesi Bakan Bozdağ ise toplantısına iptal gerekçesi olarak da salonun küçüklüğü ve yetersiz park alanlarına bağlı olarak güvenliği göstermişti.

Eski enerji Bakan Taner Yıldız ise Almanya'daki konferansı iptal edildi
Almanya'da Hessen iv] Konum: Belediyesi Konferans Merkezi Üniversitesi'nde Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız ise vereceği konferans, kira sözleşmesinin iptal edilmesi nedeniyle gerçekleştirilemeyecek. Hessen'deki konferansın iptali sonrasında AK Parti Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Kurulu yeni bir salon arayışı içinde olduğunu duyurdu.



 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık