Alanya'da plajlar artık Özel Güvenlikğe emanet

​Antalya’nın Alanya ilçesinde Turistik İşletmeciler Derneği’ne bağlı özel güvenlik görevlileri plajlarda bilgilendirme yaptı.

Alanya'da plajlar artık Özel Güvenlikğe emanet
  • 30 Mayıs 2014, Cuma 0:21

Antalya’nın Alanya ilçesinde Turistik İşletmeciler Derneği’ne bağlı özel güvenlik görevlileri plajlarda bilgilendirme yaptı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), yerli ve yabancı misafirlerin plajlarda daha huzurlu olabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Dört dilde hazırlanan broşürleri tatilcilere dağıtan ALTİD’e bağlı özel güvenlik görevlileri, bir yandan da seyyar satıcı ve plajda uygun hareket etmeyen kişileri merkezi kamera kontrol sistemi veya yakın takip yöntemiyle tespit ediyor.


Plaj özel güvenlik görevlileri, kişiler hakkında gerekli işlemleri Alanya Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Belediyesi Zabıta Birimi görevlileri ile yapıyor. Plajlarda sertifikalı 28 özel güvenlik görevlisi bulunuyor. Yerli ve yabancı turistler ise plaj güvenliği uygulamasından oldukça memnun.

Türkiye’ye tatil amaçlı 8 defa giriş yaptığını söyleyen ve bu girişlerin son 4’ünün 1 yıl içerisinde Alanya’ya olduğunu belirten Alman turist Julia Westenberger, “Alanya her anlamda çok güvenli bir yer. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Bundan sonra da Alanya’ya gelmeye devam edeceğim” dedi.
Bölge turizminin yönetimi açısından genel değerlendirme yapan Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:


“Valilik, Kaymakamlık, Antalya Büyükşehir ve Alanya belediyeleri, Emniyet Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte Alanya’nın geleceği için el birliğiyle çalışmaktayız. Güvenlik ve dolayısıyla huzur, hem yerleşik yaşayan insanlarımız, esnafımız, hem de Alanya’ya tatil amaçlı gelen misafirlerimiz açısından oldukça önem taşıyor. Turizmin tek bir elden yapılamayacağını, şehrimizin tüm dinamikleriyle ahenk içerisinde çalışması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bizler de

ALTİD olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden geleni imkanlar dahilinde yapmaya, bölge turizminin markalaşması yolunda çıtayı bir üst seviyeye taşımaya ve her fırsatta dünya ölçeğinde tanıtım gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık