AKDENİZ GÜVENLİK ŞİRKETİ HAKNINDA İDDALAR

AKDENİZ GÜVENLİK ŞİRKETİ HAKNINDA İDDALAR
  • 26 Eylül 2014, Cuma 5:31

AKDENİZ GÜVENLİK ŞİRKETİ HAKNINDA İDDALAR

Çalışan ve işten atılan bazı özel güvenlik görevlileri şirketin belediyede birçok ihlaller yapıldığının söylemektedirler bunlarda

AKDENİZ GUVENLİK YİNE SUTLUCEDE Kİ DRAGON FESTİVALİNE PARK VE BAHCELERİN GUVENLİKLERİNİ CALİSTİRDİ. PARK BAHCELERİN SAYESİNDE 100000 TL Yİ DE KASASİNA ATTİ UYAN PARK BAHCELER MUDURLUGU BUNA NASİL GOZ YUMUYORSUN DENETLEMİYORSUN.

AKDENİZ GUVENLİK SİRKETİNİN MİLYPNLARCA LİRALİK HAKSİZ KAZANCİ ORTAYA CİKTİ İBB PARK VE BAHCELER MUDURLUGUNE BAGLİ YESİL ALANLAR PARK LARİN GUVENLİGİNİ 10 YİLDİR İHALEYLE ALAN AKDENİZ 900 KİSİLİK KADROYLA CALİSMASİ GEREKİRKEN 700 KİSİYLE CALİSTİGİORTAYA CİKTİ 200 KİSİNİN FARKLİ PROJELERDE CALİSTİRDİGİ EVRAKLAR UZERİNDEDE PARKLARDA CALİSTİGİ ORTAYA CİKMİSTİR KAMUOYUNA BASİN İLE ACİKLAMA YAPİLMASİ BEKLENİYOR FAKAT AKDENİZ ACİKLAMA YAPAMAMİSTİR.

AKDENİZ GUVENLİK SİRKETİ NİN YAPTİGİNA BAKİN ORTAOKUL MEZUNU OLAN LARİ AMİR OLARAK CALİSTİRİYOR LİSE MEZUNU OLAN GUVENLİK GOREVLİLERİNİDE EVRAK UZERİNDEN AMİR OLARAK GOSTERİYOR. İBB PARK BAHCELER HALEN UYUYOR.

tarafımıza gelen haberleri hiç bir değişiklik yapmadan yayınlıyoruz

AKDENİZ GÜVENLİK ŞİRKETİNDE cevap geldi.

Yaptığı açıklamada

Akdeniz güvenlik şirketin yetkilisi telefonla yapılan görüşmede iddiaları asılsız ve gerçek dışıdır diye beyandan bulunmuştur Akdeniz güvenlik şirketi tarafından yazılı açıklama gelmesi halinden tarafımızca yayınlayacaktır

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık