Ağaoğlu, Yatına Amerikan Bayrağı Takıyor Türk bayrağı bulamadı

Vana sevilirlik bu olacak galiba Önceki gün eski sevgilisi Petek Ertüre ve çocuklarıyla balığa çıkan Ali Ağaoğlu'nun yatındaki Amerikan bayrağı dikkatlerden kaçmadı. Ağaoğlu, Az Vergi Ödemek İçin Yatına Amerikan Bayrağı Takıyor AGA adlı teknesiyle Bebek'ten denize açılan ünlü işadamı, olta atan çocuklarını keyifle izledi. Ailenin deniz keyfi yaklaşık 7 saat sürdü. Ali Ağaoğlu, çocukları balık tutarken Petek Ertüre ile sohbet etti.

Ağaoğlu, Yatına Amerikan Bayrağı Takıyor Türk bayrağı bulamadı
  • 03 Mayıs 2016, Salı 16:30

AZ VERGİ ÖDEMEK İÇİN AMERİKAN BAYRAĞI ASTI

Ağaoğlu, yat sahibi birçok ünlü isim gibi az vergi ödemek için milyon dolarlık yüzen sarayına, Türk bayrağı yerine Amerikan bayrağı asması dikkat çekti. Hatırlanacağı üzere Ağaoğlu, birkaç gün önce konuk olduğu canlı yayında cebindeki paraları saydırmış ve 8 bin 400 lira çıkmıştı.

ÇARK NASIL İŞLİYOR?

Ağır vergileri ödemek istemeyenler teknesini ya turizm şirketi üzerine kaydettiriyor ya da yabancı bayrak taşıyor. Ağırlıklı olarak Türkiye'de Türkler'e ait olan teknelerin ABD'de Delaware Eyaleti Limanı'na bağlı oldukları dikkati çekiyor. Bu limandan sadece yıllık 350 ile 1000 dolar arası ücret ödeyip ruhsat alınabiliyor. Böylece tekneye ABD bayrağı takılabiliyor. Türk karasularında bu liman ağırlıklı tekneler dolaşırken ilgililer "Aslında bunun alavere dalavere olduğunu herkes biliyor. Limanın adı da yapılan işe çok uygun" diye espri yapıyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık