A KPARTİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir ilke imza attı

A KPARTİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir ilke imza attı
  • 05 Kasım 2014, Çarşamba 22:51

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir ilke imza attı. Belediye, kent genelinde Şehir Tiyatroları tarafından sergilenecek oyunlarda görev vermek üzere taşeron oyuncu ihalesi açtı. İhale ile 17 oyuncu, 4 teknik eleman istihdam edilecek.

Yurt genelinde üne sahip bir tiyatroyu bünyesinde barındıran AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tiyatro gösterimi hizmet alım ihalesi gerçekleştirildi. Daha önce milyon liralık araç kiralama ihaleleri ve gün geçtikçe büyüyen taşeron işçi kadroları ile gündeme gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu defa tiyatro oyuncularını taşeronlaştırdı. Belediye tarafından açılan taşeron oyuncu ihalesinin komisyon başkanlığını Şehir Tiyatroları Şube Müdürü Turgut Çakar üstlenirken üyeler ise Nilay Metin, Nurhan Şengöz, Gökhan Çiçekli ve Tahsin Macit oldu.
(Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan tiyatro gösterimi hizmet alımı ihalesi dün gerçekleştirildi)

1 MİLYONLUK TEKLİF

1 milyon 227 bin liralık muhammen beledi olan ihaleye tek katılan firma İzmit merkezli Aryam Limited Şirketi oldu. Aryam Limited Şirketi, 1 milyon 138 bin liralık teklif yaptı.Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan tiyatro gösterimi hizmet alımı ihalesi kapsamında 17 oyuncu, 4 teknik eleman alınacak. İhaleyi alan firma 1 Ocak 2015 itibarı ile işi üstlenecek ve bir yıl boyunca Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde sergilenen oyunlara eleman tahsis edecek. 1 milyon 227 bin lira muhammen bedeli olan tiyatro ihalesine ise İzmit merkezli Aryam Limited Şirketi tarafından 1 milyon 138 bin lira teklifle alındı.
(Aryam Limited Şirketi adına ihaleye Saltanat Bozkurt katıldı)

Uğur Enç

Odatv.com

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık