Zincir marketlere ceza gelmiş! Yağ fiyatı oyunu kasada bozuldu

Zincir market A-101'de yağ fiyatı oyunu kasada bozuldu. Marketten alışveriş yapan bir vatandaş, rafta farklı kasada farklı bir fiyatla karşılaştı. Vatandaş, "Ceza kesilmiş" diye sitem etti.

Zincir marketlere ceza gelmiş! Yağ fiyatı oyunu kasada bozuldu
  • 02 Kasım 2021, Salı 11:34

Rekabet Kurumu tarafından BİMŞOKMigros ve  Carrefoursa gibi zincir marketlere 2 milyar 671 milyon liralık kesilen idari para cezasında ucuz ürün sattığını belirten A-101 market de yer aldı. 646 milyon TL ceza kesilen A-101'deki yağ fiyatı oyunu kasada bozuldu. 

A-101 markete giderek 5 litrelik mısırözü yağ satın alan bir vatandaş, kasada farklı bir fiyatla karşılaştı. Market rafındaki fiyattan daha yüksek bir fiyat ödeyen vatandaş şikayetini sosyal medyadan dile getirdi.

Fiyat oyununu raf ve fişe ait fotoğrafla belgeleyen vatandaş, “Ceza kesilmiş, reyonda78,95 / Kasada 86,45” diye yazdı. Fotoğrafta Vera marka 5 litrelik mısırözü yağ fiyatı rafta 78,95 TL, kasa fişinde 86,45 TL olduğu görüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık