TYP İle Güvenlik Görevlisi Alımı İlan Tarihi ve Başvuru Koşulları

Milli Eğitim Bakanlığı'nın TYP kapsamında okullara Güvenlik Görevlisi alımı yapması binlerce aday tarafından bekleniyor. Peki TYP ile MEB güvenlik görevlisi alım ilanı ne zaman yayınlanacak? İlanlara başvuru yapacak adaylardan hangi koşullar talep ediliyor.

TYP İle Güvenlik Görevlisi Alımı İlan Tarihi ve Başvuru Koşulları
  • 21 Ağustos 2019, Çarşamba 11:44

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullara Güvenlik Görevlisi alım ilanları binlerce aday tarafından merakla bekleniyor.

Türkiye İş Kurumu üzerinden Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanacak olan personel alım ilanlarına dair ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz.

TYP İLE PERSONEL ALIM İLANLARI VE DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak olan Güvenlik Görevlisi alım ilanları belirli süreli olan TYP kapsamında adaylara duyuruluyor. Genellikle okulların açılmasından önce Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen personel alım ilanları Türkiye geneli olarak duyuruluyor.

81 il ve ilçede bulunan okullara Toplum Yararına Program kapsamında yapılacak olan personel alımları için henüz net bir açıklama bulunmazken ilanın Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilan edilmesi bekleniyor.

 Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı'nın TYP ile Güvenlik Görevlisi alım ilanlarını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla en geç Ağustos sonu ya da Eylül ayının ilk haftasında yayımlaması bekleniyor.

TYP GÜVENLİK ALIM İLANI BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

TYP ile okullarda güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyen adayların aşağıda yer alan şartları sağlamaları gerekiyor.  TYP ilanlarına başvuru yapmak için başvuru şartları standart olup şu şekildedir.

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşından büyük olmak, İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün itibarıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak

EN GÜNCEL HABERLERİ İÇİN BİZİ TAKİP EDİNİZ  TIKLAYINIZ

İŞKUR üzerinden TYP ilanlarını incelemek ve profil oluşturma detayları için TIKLAYINIZ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık