Turnikeden kaçak geçişe izin vermeyen metrobüs görevlisi bıçaklandı

İstanbul’da metrobüse kaçak binmeye çalışan 2 kişi, kendilerini engellemeye çalışan güvenlik görevlisini bıçakladı.

Turnikeden kaçak geçişe izin vermeyen metrobüs görevlisi bıçaklandı
  • 10 Mart 2022, Perşembe 16:31

Olay, 7 Mart'ta Ayvansaray Metrobüs Durağı'nda yaşandı. İddiaya göre, metrobüs durağının güvenlik görevlisi N.Y., turnikelerden kaçak olarak geçmeye çalışan 2 kişiyi fark edince engel oldu.

İki kişiyi de uyaran güvenlik görevlisi kart basmadan geçemeyeceklerini söyleyince tartışma yaşandı.

Şüphelilerin güvenlik görevlisine saldırması üzerine arbede yaşandı. O sırada 2 şüpheliden biri yanındaki bıçağı çıkararak güvenlik görevlisinin karın boşluğuna sapladı.

ŞÜPHELİLER BELİRLENDİ

Yaralanan güvenlik görevlisi çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili durum polise de bildirildi.

Emniyet birimlerince  şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin S.K. ve İ.K. olduğunu tespit etti.

YAKALANDI

S.K. polis ekiplerince adresinde gözaltına alındı. İ.K.'nın ise firari olarak arandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi.  https://dai.ly/x88vp8j

 

 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık