Trafik kazasında ölen güvenlik görevlisi için tören yapıldı

Zonguldak sahil yolunda dün ambulans ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu ağır yaralanan Zekeriya Duyar hayatını kaybetti.

Trafik kazasında ölen güvenlik görevlisi için tören yapıldı
  • 05 Haziran 2020, Cuma 13:40

Zekeriya Duyar, güvenlik görevlisi olarak görev yaptğı Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezî Acil Servisi'nde yapilan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zekeriya Duyar için bugün (3 Haziran Çarşamba) saat 09.00'da BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezî Acil Servisi önünde tören düzenlendi.
Törene; BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezî Başhekimi Prof. Dr. Şenay Özdolap Çoban, başhekim yardımcıları, Hastane Müdürü İhsan Öztunç, doktorlar, hemşireler,teknik ekip, güvenlik ve temizlik görevlileri katıldı. Törende öncelikle Kuran-ı Kerim okundu, dualar okunarak Duyar için helallik istendi. Başhekim Prof. Dr. Çoban, Zekeriya Duyar'ın ölümüne üzüldüklerini belirterek ailesine başsağlığı diledi. Törende gözyaşları sel oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık