THY teknisyenleri ile sendika arasında gerginlik

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'nin yetkili sendikası Özçelik İş, iş yerinde yaptığı ziyarette çalışanlardan büyük tepki topladı.

THY teknisyenleri ile sendika arasında gerginlik
  • 17 Şubat 2020, Pazartesi 13:20

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'nin yetkili sendikası Özçelik İş, iş yerinde yaptığı ziyarette çalışanlardan büyük tepki topladı.

AirportHaber'in edindiği biligiye göre; Çelik İş Sendikası yetkililerinden oluşan 10 kişilik bir ekip THY Teknik çalışanlarına geçtiğimiz günlerde bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada çalışanlarda buluşan sendika yetkililerine çalışanlar '1.5 yıldır neredeydiniz' diyerek tepki gösterdi.

Dinlenme alanında bir grup teknisyenle bir araya gelen yetkililer; 'Sizi dinlemeye geldik' ifadeleriyle çalışanların şikayetlerini dinlemek istediklerini söyledi.

"1.5 YILDIR NEREDESİNİZ?"

Bu cümler üzerine tepkilerini ortaya koyan çalışanlar; '1.5 yıldır ortada yoksunuz. Taşınma oldu yine yoktunuz. Bizi dinleyeceğinizi söylüyorsunuz ama elinizde bir kalem kağıt bile yok. Bizi dert etmiyorsunuz' diyerek sendika yetkililerine yüklendi.

Diğer çalışanların da destek vermesi sonrası Özçelik İş Başkanı'nın 1.3 Milyon Lira'ya aldığı makam arabası gündeme getirildi. Bu konunun açılması üzerine sinirler iyice gerildi. Çalışanlar daha büyük bir problem çıkmaması için yetkilileri adeta kovdu. Apar topar uzaklaşan sendika yetkilileri dinlenme alananı terk etti.

Bu olaydan sonra Özçelik İş Sendikası yetkililerinin 2 gündür çalışanların dinlenme alanlarında teknisyenlerle konuşmaya çalıştığı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık