TEB İzmir Cup’ta Marsel ve Cem turladı

İZMİR’in bu yıl 9’uncu kez ev sahipliği yaptığı TEB İzmir Cup ATP Challenger Tenis Turnuvası’nda teklerde ana tabloda mücadele eden Marsel İlhan ve Cem İlkel tur atladı.

TEB İzmir Cup’ta Marsel ve Cem turladı
  • 22 Eylül 2016, Perşembe 16:35

Bu turnuvada daha önce 3 kez final oynayan ve geçtiğimiz yıllarda adını dünya sıralamasında ilk 100 isim arasına yazdıran ilk Türk tenisçi olan Marsel İlhan, Örnekköy Tenis Eğitim Merkezi Üniversitesi'nde yağmur nedeniyle 2.5 saat gecikmeli başlayan maçta İsviçreli Marco Chiudinelli'yi 7-6 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yendi. Marsel'in oğlu 16'daki rakibi Fransız Sadio Doumbia'yı yenen Rus Vitali Kozyukov oldu.

Ana tabloya widcardla raketlerimizden katılan Cem İlkel de İtalyan Alessandro Bega'yı 6-1 ve 6-2'lik setlerle yenerek üst İskelesi, Kazak Aleksandr Nedovyesov'un rakibi oldu. Cem, turnuvada 2014'ten sonra ikinci kez tur atlamayı başardı. Ana tablo için wildcard alan diğer raketlerimizden Anıl Yüksel, Slovak Filip Horansky'e 7-6 ve 6-0, Altuğ Çelikbilek, geçen yılın finalisti Marius Copil'e 7-5 ve 6-4, Muhammet Haylaz da Kimmer Koppejans'a 6-2 ve 6-2'lik skorlarla yenilerek elendi. Oğlum Turnuvanın şampiyonu ve 1 numaralı seribaşı Lukas Lacko İMKB ilk maçında Alman Yannick Hanfmann I 6-3 ve 6-2'lik skorla geçti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık