Beşiktaşlı futbolcu antrenmanda kanlar içinde kaldı

VODAFONE Arena'nın ilk derbisinde Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarına başladı.

Beşiktaşlı futbolcu antrenmanda kanlar içinde kaldı
  • 22 Eylül 2016, Perşembe 16:35

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri Üniversitesi'nde Şenol Güneş yönetiminde yapılan idman 1.5 saat sürdü. Mide rahatsızlığı geçiren Quaresma antrenmana katılmadı.


Antrenman başlamadan saha ortasında sohbet eden futbolcuların oldukça neşeli olduğu görülürken Caner, Necip, Gökhan Gönül, Cenk Tosun birbirleri ile sürekli şakalaştılar.


Takım toplantısı ile başlayan idman koşu ve pas oyunları ile devam etti. Taktik çalışmanın yapıldığı bölümde alan paslaşmaya dayalı kalecisiz ve minik kaleli maç ile antrenmanın ilk bölümü tamamlandı. İkinci bölümde kenar ortaları ve şut çalışması yapan futbolcular dar alanda oynanan çift kale maç ile idmanı bitirdi.


TOLGAY ARSLAN KANLAR İÇİNDE


Çift kale maçın sonlarında, karşılaşmada oynayan yardımcı antrenör Tamer Tuna ile çarpışan Tolgay Arslan ise yüzü kanlar içinde kaldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi saha içinde yapılan Tolgay ise kaşlarının açıldığı ve dikiş atıldığı açıklandı.


UEFA 10 OYUNCUYA DOPİNG KONTROLÜ YAPTİ


Beşiktaşlı futbolcular, antrenman öncesi UEFA yetkilileri tarafından doping testine tabi tutuldu. Testi yapılmasının, UEFA da Şampiyonlar Ligi'nde'ne katılan takımlara uyguladığı standart prosedür olduğu bildirildi doping 10 futbolcuya.


OĞUZHAN ' A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ


Beşiktaş antrenmanında Oğuzhan Özyakup'un özel ziyaretçileri vardı. Özel bir futbol okulundan gelen küçük öğrenciler pankart açarak Oğuzhan un doğum gününü kutladı. Çocuklarla bir araya gelen Oğuzhan, onlara teşekkür ederek fotoğraf çektirdi.


Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenman ile devam edecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık