Sokak röportajları ile tanınan Arif Kocabıyık ve İlave TV ekibi saldırıya uğradı

Özel güvenlik görevlisi olarak da İlave TV'den Arif Kocabıyık ve ekibi Antalya kent merkezinde 10 kişilik grubun saldırısına uğradı. Arif Kocabıyık ve ekibini darp eden saldırganlar; "Size Antalya'da haber yaptırmayacağız, burayı dar edeceğiz" diye bağırarak olay yerinden uzaklaştı.

Sokak röportajları ile tanınan Arif Kocabıyık ve İlave TV ekibi saldırıya uğradı
  • 25 Şubat 2022, Cuma 11:43

Sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık: Kendilerini ülkücü olarak tanıtan grubun saldırısına uğradık

 

Sokak röportajlarıyla tanınan İlave TV’nin imtiyaz sahibi gazeteci Arif Kocabıyık ve ekibi Antalya kent merkezinde 10 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Kocabıyık ve ekibini darp eden saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı.

“HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDEN SALDIRDILAR”

Antalya Kapalı yolda hiçbir şey yokken saldırıya uğradıklarını söyleyen Kocabıyık; “O sırada ben ve ekibim röportaj yapıyorduk. 10 kişilik bir grup geldi ve hiçbir şey söylemeden saldırdılar. Daha sonra ‘burada sana röportaj yaptırmayacağız, ‘sana Antalya’yı dar edeceğiz” diye bağırdılar. Daha sonra da kaçarak gittiler. Kolumda

 

Yaptığı sokak röportajlarını, 'İlave Tv'  isimli YouTube kanalından paylaşan  Arif Kocabıyık saldırıya uğradıklarını duyurdu.

Kocabıyık Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "8 -10 kişilik sözde kendilerini ülkücü olarak tanıtan şerefsizler tarafından saldırıya uğradık.. Şimdi hastane raporu alıp şikayetçi olmaya gidiyoruz.." ifadesini kullandı.  https://dai.ly/x8882za

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık