Sendika Başkanı Yüce Mersin'de hiç bir belediyenin yapamadığı anlaşmaya imza atıldı

Hak- İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Mehmet Yüce, Akdeniz Belediyesi personeline 4 bin Türk liralık promosyon imkanı sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a teşekkür etti.

Sendika Başkanı Yüce Mersin'de hiç bir belediyenin yapamadığı anlaşmaya imza atıldı
  • 09 Haziran 2021, Çarşamba 17:27

Hak- İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Mehmet Yüce, Akdeniz Belediyesi Personel A.Ş'de görevli 685 personelin maaş banka promosyonu 4 bin Türk lirası olarak protokol imzalandığını belirterek, "Bu süreci bürokratları ile iyi yönetip Mersin'de hiç bir belediyenin yapamadığı bir anlaşmaya imza atıp personeline 4 bin Türk lirası almalarını sağlamıştır" dedi.

Yüce, "Hak İş İl Başkanlığı ve Hizmet-İş Sendikası Mersin Şube Başkanlığı olarak, belediye başkanımız Mustafa Gültak'a ve çok değerli bürokratlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık