Sağlıklı ve kalıcı kilo vermenin yolunu

Obezite hastalığını hem ameliyatla hem de ameliyat dışı yöntemlerle tedavi etmekte olan Prof. Dr. Feyzullah Ersöz’ün, kilo almak ve vermek üzerine merak edilenleri, farklı başlıklarla ve kolay anlaşılır bir dille anlattığı kitabı Diyet Değil Dieta Epsilon’dan çıktı. “Beslenme düzeni” anlamına gelen “dieta” kelimesinin zaman içinde nasıl anlam değiştirdiğinden yola çıkan Ersöz, her bir kişinin biricik olan metabolizmasını göz önüne alarak, formül ya da liste olmadan, sadece aklın ışığında en doğru beslenme düzenini nasıl bulacağını anlatıyor.

Sağlıklı ve kalıcı kilo vermenin yolunu
  • 10 Mayıs 2022, Salı 13:25

Diyet Değil Dieta adlı yeni kitabında Prof. Dr. Feyzullah Ersöz, sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için kendilerine has bir Dieta oluştururken, bir kişinin en iyi kılavuzunun bedeni olduğunun altını çiziyor. Ersöz, bir kişinin vücudunun içinde neler olup bittiğini, sistemin genel olarak nasıl çalıştığını ve kendi özelinde nasıl farklılıklar olabileceğini bilmesinin, beslenme konusunda yapılacak her şeyi lehine çevirmesini nasıl kolaylaştıracağını gözler önüne seriyor.

Dieta, herkesin kendine özel bir sistemi olan biricik vücudunu daha yakından tanımasını sağlarken; Metabolizma Hızı, İnsülin Direnci, Aralıklı Açlık, Glisemik İndeks gibi sürekli karşılaşılan ama aslında ne olduğu, ne işe yaradığı, nasıl çalıştığı bilinmeyen kavramlar hakkında da bilgi veriyor, merak edilen ve bilinmesi gereken her şeyi konuştuğumuz dilden anlatıyor...

Kilo vermek için uğraşırken işittiğiniz bütün tavsiyelere körü körüne uymak yerine, önce “Neden?” sonra “Nasıl?” diye soruyorsanız bu kitap tam size göre!

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık