Resmi Gazete'den çift maaş çıktı

Resmi Gazete’den çift maaş çıktı. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine de atandı...

Resmi Gazete'den çift maaş çıktı
  • 27 Mayıs 2021, Perşembe 4:01

Gece geç saatlerde yayınlanan Resmi Gazete’den çift maaş çıktı. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine de atandı.

Ziraat Bankası’nın eski genel müdürü, Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aydın görevden alındı. Hüseyin Aydın’ın adı bir süredir yeni Kabine için konuşuluyordu.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 ismi Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeliğine seçti.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, idari yargı hakim ve savcıları arasından HSK üyelikleri sona eren Halil Koç ve Mehmet Akif Ekinci ile Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı İbrahim Kolcu ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Faruk Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından HSK üyeliklerine seçildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık