Özel Güvenlikçi Talebinde Patlama Özel Güvenlik Firmaları Elman

Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısı sonrası gündeme gelen güvenlik açığı şirketleri alarma geçirdi. Yılın başından itibaren şirketlerin güvenlikle ilgili kaygıları ilan saşılarına da yansıdı. Eleman.net'in özel güvenlik sektörünün yarattığı istihdamı ortaya koyan araştırmasına göre sektörün yarattığı istihdamdaki artış, yılın ilk 3 ayında yüzde 153'ü buldu. Araştırma çalışmasına göre, yayınlanan ilan sayılarındaki artış bir önceki yıla oranla yüzde 33'e ulaşırken, başvurulardaki artış yüzde 60'ı aştı.

Özel Güvenlikçi Talebinde Patlama Özel Güvenlik Firmaları Elman
  • 13 Nisan 2015, Pazartesi 22:03

YAKLAŞIK 3 BİN İLAN VERİLDİ

Yılın ilk 3 ayını içeren veriler; 240 bin kişilik istihdam yaratan, 3.5 milyar dolarlık bir büyüklüğe sahip olan özel güvenlik sektöründe hem yayınlanan ilanlarda hem de ilanlara olan başvurularda ciddi bir artış yaşandığını gösteriyor. Buna göre, yaratılan istihdamdaki artış oranı yüzde 153. Bu yılın ilk 3 ayında geçtiğimiz yılın ilk 3 ayına kıyasla yüzde 33'lük bir artışla sektöre yönelik toplam 2 bin 922 ilan yayınlandı. Yine bu yılının ilk 3 ayında güvenlik sektörüne yönelik yayınlanan iş ilanlarına 151 bini aşan başvuru yapıldı. Geçtiğimiz yılın ilk 3 ayında ise güvenlik sektöründeki iş ilanlarına 93 bin 879 başvuru yapılmıştı.

FİRMA SAYISINDA İSTANBUL ÖNDE

Güvenlik firmaları yüzde 45'lik bir oranla İstanbul'da yer alıyor. İstanbul'u sırasıyla, yüzde 15.20 ile Ankara, yüzde 7.89 ile İzmir, yüzde 4.29 ile Antalya takip ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık