Mersin'de Hastane Bahçesinde Eylem Yapan İşçiye Destek

Silifke İlçesinde iki aydır haksız yere işten çıkartıldığı iddiasıyla hastane bahçesine çadır kurup eylem yapan Ayla Bilmez'in ilk duruşması yapıldı.

Mersin'de Hastane Bahçesinde Eylem Yapan İşçiye Destek
  • 29 Haziran 2021, Salı 11:20

Mersin'in Silifke İlçesinde iki aydır haksız yere işten çıkartıldığı iddiasıyla hastane bahçesine çadır kurup eylem yapan Ayla Bilmez'in ilk duruşması yapıldı. Silifke Devlet Hastanesi'nin bahçesinde çadır kurup gece gündüz orada kalarak iş hakkının geri verilmesi için eylem yapan Ayla Bilmez'e, Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası Başkanı Abdurahman KONYAR, sendika üyeleri ve CHP Silifke Belediye Başkan aday adayı Av. Ayşe Doğan destek verdi.Açıklamayı sendika temsilcisi Abdurahman KONYAR yaptı. KONYAR açıklamasında öncelikle AK Parti hükümetini eleştirdi. Ardından hastane müdürünü taraf tuttuğunu, işçileri tehdit ettiğine yönelik iddialarda bulundu.KONYAR, açıklamasının devamında yerelde çalışan ulusal basın mensuplarına hakaret ederek, genel merkezlerinin haberi yapın talimatı üzerine yerelde kendi çıkarları doğrultusunda haberin yapılmadığını iddia ederek, "Bazı basın mensubu arkadaşlarımız haberi basmadıklarını gördüm. Basın mensuplarının burada nasıl bir ilişki içinde olduğunu ben çok iyi bilmekteyim. Haberlere sansür yapılıyor. Genel merkezleri gidin haber yapın diyor, burada kendi çıkarları var diye haber yapılmıyor. Çünkü niye, kendi çıkarları için. Bakın çok iyi biliyoruz arkadaşlar, yarası olan gocunur. Siz tarafsız olmasanız haksızlığı taraf olmazsanız, yarın haksızlık sizin başınıza gelir." ifadelerini kullandı.Ayla Bilmez ise basın açıklaması yapmak için öne çıktı. Çok heyecanlandığı için cümleler boğazında düğümlenen Bilmez, gözyaşlarına da hakim olamadı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık