Kim durmadan 'bayrak' ve 'din' diyorsa bilin ki birşeylerin üstünü örtüyordur

Meral Akşener: Siyasette kim durmadan 'bayrak' ve 'din' diyorsa bilin ki birşeylerin üstünü örtüyordur 'İyi Parti' Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'da Erdoğan'ın davetiyle gerçekleşen ve kendisinin katılmadığı buluşmayı "iktidar partisinin şovu" olarak niteledi.

Kim durmadan 'bayrak' ve 'din' diyorsa bilin ki birşeylerin üstünü örtüyordur
  • 22 Mayıs 2019, Çarşamba 10:40

‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

31 Mart seçimlerinin iptalini eleştiren Akşener, “İktidar ve küçük ortağı unutturmaya çalışsa da biz unutmayacağız. 6 Mayıs’ta milletimizin iradesine darbe yapılmıştır. 6 Mayıs’ta millet iradesi teklenmiştir, millet iradesi hacklenmiştir” ifadelerini kullandı.

Akşener, beka tartışmalarına da değinerek, “İstanbul seçimleri göstermiştir ki bu muktedirlerin beka diye bir dertleri yokmuş. Beka dertleri seçim akşamına kadarmış. Kendilerine oy vermeyenleri vatandaştan bile saymıyor” dedi.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na yönelik ifadeleri eleştiren Meral Akşener, “Trabzon, Türkiye’nin ‘t’sidir. O devran bitti, istediğinizle istediğiniz gibi konuşma devri bitti. Tek bir vatandaşımıza hakaret ettiğinizde karşınızda bizi bulacaksınız. Milletime laf ettirmem” diye konuştu.

Akşener 19 Mayıs’ta Erdoğan’ın siyasi parti liderlerini davetiyle Samsun’da yapılan buluşma için ise “iktidar partisinin şovu” ifadesini kullandı. Akşener, “Dediler ki ‘Meral Akşener devlet törenine katılmadı’. Evet katılmadık çünkü o bir devlet tören değil, iktidar partisinin şovuydu. Zübeyde Hanım’ın Peygamber efendimizin adını verdiği Mustafa Kemal Atatürk’ün adını silmeye çalışanların yaptığı tam bir riya idi. 6 Mayıs’ta YSK darbesi ile millet iradesine yok sayanların, sonra hadi Samsun’a gidenlerin inandırıcılığı yoktu. Orada AK Parti Genel Başkanı olarak boy gösterdi. Orada yapılan şovu da siyasi kurnazlığı da reddediyoruz. Biz Samsun’da siyasi hesapla giden iktidarla değil yüreği ile giden milletimizle bir arada olacağız dedik. Evet katılmadık var mı diyeceğiniz?” dedi.

Akşener’in konuşmasında “Siyasette her kim ki hem de aksini yaparken durmadan ‘vatan’la, ‘bayrak’la, ‘din’le ‘diyanet’le konuşuyorsa,  bilin ki amacı farklıdır. Birşeyler saklıyordur, kötü gidişatın üstünü örtüyordur” ifadelerini kullanması da dikkat çekti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık