İzmir Kemalpaşa'da seçimi kaybeden Akparti 'li Uğurlu, 300 işçiyi işten çıkardı

Seçimi kaybeden Kemalpaşa Belediye Başkanı Akparti'li Arif Uğurlu, TYP kapsamında çalışan 300 işçiyi program bitmeden işten çıkardı.

İzmir Kemalpaşa'da seçimi kaybeden Akparti 'li Uğurlu, 300 işçiyi işten çıkardı
  • 04 Nisan 2019, Perşembe 18:42

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nde seçimleri kaybeden Akparti'li yönetim, seçimin sonuçlarını işçilere kesti. Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında çalışan 300 işçi, program bitmeden işten çıkarıldı.

31 Mart'taki yerel seçim sonucunda Akparti İzmir'de elinde bulundurduğu beş ilçede CHP'li rakipleri karşısında yenildi. Bu ilçelerden biri de Kemalpaşa. Cumhur İttifakı'nın adayı olarak seçime giren mevcut belediye başkanı Akparti'li Arif Uğurlu, Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Rıdvan Karakayalı karşısında kaybetti. Akparti seçim sonuçlarına itiraz etse de değişen bir şey olmadı.

Evrensel'den Metehan Ud'un haberine göre, seçim sonrasında hâlâ yönetimde bulunanAkparti'li Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve belediye bürokratlarının ilk icraatı seçim sonuçlarının intikamını almak oldu. Edinilen bilgilere göre belediye yönetimi işçi çıkardı. Yakın zamanda belediyeye, TYP kapsamında alınan 375 temizlik işçisinden yaklaşık 300’ünün işlerine program süresi dolmadan son verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık